About me

Ik ben Bart (1984). Als zoon van aannemer Joop en lieve moeder Marja groeide ik op, samen met mijn zus Lisette en broertje Coen, in Wateringen. Sinds 2012 ben ik zelf getrouwd, met Tessa, nog altijd woonachtig in Wateringen en hebben we samen twee fantastische kids, Bram en Roos. Als ik er zo over nadenk mis ik alleen nog een hond in dit complete plaatje ;)

Sinds de dag dat mijn ouders 12,5 jaar getrouwd waren was ik al gefascineerd door de camera. Ik vergeet nooit meer dat ik een wegwerp camera kreeg en zoveel foto’s mocht maken als ik wilde. Het rolletje ging vol. De foto’s zijn niet om aan te zien, maar de eerste stap richting mijn passie is wel gezet. De mooie momenten van het leven vast leggen. 

Vanaf de middelbare school ben ik pas echt aan de slag gegaan met creatief werk. Begonnen op het JWC grafisch en creatief, waar eindeloos veel mogelijkheden waren om mezelf te ontplooien. Veel fouten gemaakt en daardoor heel veel geleerd. Fotografie trok mij op dat moment het meeste. Het gevoel van een moment vastleggen en de spanning van de doka of de foto’s ook daadwerkelijk waren geworden zoals gehoopt, dat was mijn drijfveer. 

Als vervolgopleiding ging ik naar het grafisch Lyceum in Rotterdam. Daar begon echter mijn interesse steeds meer richting video te gaan. Ik ging stagelopen bij de lokale omroep WOS en bij productiehuis Media Choice. Ik studeerde in 2005 af en toen moest het gaan gebeuren, maar omdat ik nog niet wist of ik wilde doorstuderen, besloot ik een tussenjaar te nemen. In die periode ben ik 3 maanden naar New York gegaan. Daarvan heb ik 8 weken aan de New York Film Academy gestudeerd. Een tijd om te koesteren, ik zie die periode nog altijd als één van mijn mooiste levenservaringen. 

Bij terugkomst moest en zou ik alsnog voor mijn hbo-diploma gaan. Mocht ik het zelfstandig niet redden, had ik altijd een back up plan. Dit werd de studie Communicatie en Mediadesign aan de Haagsche Hogeschool. Deze heb ik in drie jaar tijd mogen afronden. Tijdens het begin van de studie heb ik ook mijn eerste eigen videoproductie geregisseerd. Dit was een commercial voor een lokale politieke partij. En zo liep mijn studie parallel aan de start mijn eigen business. 

Inmiddels film ik zakelijke producties voor grote partijen zoals Staedion, Life fitness, Lucas onderwijs en zo nog vele meer. Sinds 2010 leg ik ook bruiloften vast. 

Ik ben enorm trots dat ik al sinds 2006 zelfstandig werk. En dat we als gezin tot op heden het leven kunnen leiden dat we hebben opgebouwd. Dat doen we door hard werken, maar ook zeker door te genieten! Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken voelt elke keer weer als een feestje.

Cheers!

Jullie mooiste dag!

De gehele dag ben ik aan het filmen, van aankleding tot het avond eten. Daarna kan ik de vertoning voor jullie verzorgen zodat jullie de video met al jullie vrienden en familie kunnen bekijken. Een bijzondere ervaring, je kan immers jullie video maar één keer voor de eerste keer zien!

Filmen

Monteren

Vertonen